Anna Demuylder

Hoe tem ik chaos ?
Spreker

Profiel


Hoe tem ik chaos?

 

TOPIC 

In de chaos van het dagdagelijkse zijn er wel eens problemen waar we tegenaan lopen en is het niet altijd evident om ook snel antwoorden te vinden.

Mijn zoektocht vond zijn weg in het fictieboek Daragh waar twee mensen met een onvoorwaardelijke band de uitdagingen van een Keltische samenleving aangaan.

In deze lezing neem ik je graag mee in mijn inzichten op basis van Daragh, wat 'Eik' betekent en vertel ik je ook vier stappen om chaos te temmen.

Ik hoop je mee te nemen in mijn verhaal en je interactief te inspireren.

 

PROFIEL

Anna Demuylder is een geëngageerde selfmade woman en ondernemer.
Dat laatste doet ze in haar eigen bedrijf waar ze klanten ondersteunt in hun IT behoeften van telewerk tot websites en daarnaast exporteert ze ook nog klassieke en op maat geweven wandtapijten .
Die verscheidenheid aan activiteiten geeft haar brede interesse aan.
De rode draad doorheen haar avonturen is authenticiteit, passie en gedrevenheid.

Ze filosofeert graag over het leven, houdt van wandelen en haalt veel inspiratie uit de natuur.
Zaken die lichtjes afwijken van het evidente, registreert ze haarfijn en kneedt ze tot meeslepende verhalen. ‘Daragh’ is haar debuutroman.

Verwacht daarom een lezing met inzichten over het leven en met de daarbij horende ups-and-downs, gebracht op een directe en pragmatische manier en doorspekt met voorbeelden en verhalen uit het leven zelf. Praktisch en down-to-earth dus.

 

Anna Demuylder  - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier