Benjamin Feys

Meer Dan Coke: De Lezing
Spreker

Profiel

TOPICS

In “Meer Dan Coke: De Lezing” spreekt Benjamin Feys over zijn innerlijke strijd die hij beleefde tijdens zijn gevangenschap in San Pedro, Bolivia.
Hij toont hierin dat geen haar op zijn hoofd er ooit aan dacht om op te geven.
Tijdens de lezing speelt Benjamin in op het publiek.

Hij neemt het mee langs het hobbelige parcours van vermoorde celgenoten, tedere momenten met de liefde van zijn leven Elisabeth en zijn online ondernemingen tijdens zijn gevangenschap. En dit is nog maar het topje van de ijsberg.
Met optimisme toont Benjamin hoe je uiteindelijk je omgeving mee kan veranderen tot iets waardevol.

In een mix van harde realiteit en humor brengt Benjamin zijn lezing in de nasleep van het boek ‘Meer dan Coke’ dat hij met Hilde Sabbe schreef.

“Meer Dan Coke: De Lezing” is een gewaagde en onorthodoxe lezing waarin Benjamin geen blad voor de mond neemt. Ook het gebruik van beeldmateriaal is heftig. Alleen bij een boeking van een school en de toestemming van directie, geeft Benjamin de lezing aan minderjarigen.

Daarin past Benjamin enkele uitspraken aan. Deze zijn dan bedoeld voor jongeren vanaf 16 jaar.

 

Drug dealing 

'Mijn naam is Benjamin Feys, geen bijzondere opleidingen wel tonnen van levenservaringen. Ik spendeerde drie jaar en een maand in de gevangenis van San Pedro, La Paz (Bolivia). Dit voor het smokkelen van veertien kilo cocaïne. Op kerstavond 2011 werd ik gearresteerd op de luchthaven van La Paz (El Alto), het veranderde mijn leven voorgoed.

De meeste mensen kennen mijn verhaal via Luk Alloo die me kwam bezoeken in San Pedro, maar dat was nog maar het topje van de ijsberg.

De lezing van het boek is niet zoals meeste lezingen. Het is een lezing met beeldmateriaal die noch in het boek te vinden is, noch op televisie te zien was. Het is een lezing die als motivering bedoeld is, maar vooral ter preventie van individuen opdat ze niet dezelfde onbezonnen beslissingen zouden nemen zoals ik deed.'

BENODIGDHEDEN

Een laptop met usb aansluiting, een projector of beamer, een micro, een publiek van minstens 15 personen.

FORMULE(S)
± 1h 30min + vragenronde, max 2h.

Benjamin Feys  - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier