Karl Raats

Pinching the Ostrich
Spreker

Profiel

Pinching the Ostrich

 

TOPIC

Creativiteit en Innovatie
Op maat van de opdrachtgever wordt een interactieve keynote gemaakt die met de nodige humor en betrokkenheid de creativiteit van het publiek razendsnel op temperatuur brengt. Herkenbare situaties uit het bedrijfsleven vormen een opstapje om op een effectiever en efficiëntere manier ideeën te genereren en te oogsten.

Pinching the Ostrich
Op 1 januari 2009 riep Karl zichzelf uit tot levend experiment in creatief denken. Alle principes omtrent creativiteit en innovatie past hij bewust en doelgericht toe op zijn eigen professionele en private leven. Die onwaarschijnlijke ontdekkingstocht heeft slechts één doel: verrassende en zinvolle mogelijkheden creëren die je eigen ongelijk bewijzen over al datgene wat onmogelijk lijkt.

 

FORMULES

Keynotes: 1 uur
Interactieve interventies en/of moderatie op maat van 1 uur tot meerdere dagen

 
PROFIEL

Karl is internationaal trainer in, en facilitator van creatieve processen. Hij is een bevlogen keynote spreker en bovenal is hij zijn eigen levend experiment in creatief denken. Die combi van relevante, professionele ervaring en authentieke persoonlijke betrokkenheid maakt hem een graag gehoord spreker.

 

 

Karl Raats - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier