Alex Van Breedam

Topsporter of gewone sterveling ?
Spreker

Profiel

Topsporter of gewone sterveling ? 

TOPIC

Hoe kunnen tegenslagen en beperkingen helpen om Belgisch uurrecordhouder bij de Masters op de piste te worden?

Alex Van Breedam neemt zijn publiek mee in een verhaal van vallen en opstaan (ook letterlijk) en kan als geen ander iedereen mee laten ervaren wat het betekent om  als gewone sterveling, gedurende een aantal maanden in de huid en in het leven van een topsporter te kruipen…

Op vrijdag 13 september 2020 (!), vestigde Alex Van Breedam namelijk een nieuw Belgische uurrecord op de piste bij de Masters (50-55).

 

PROFIEL

Alex is futurist, innovatief ondernemer en professor in de logistiek, maar tevens ook  “clubfooter”.
Met zijn “Mission much bigger than the man” heeft hij velen willen inspireren door aan te tonen hoe een persoonlijke tegenslag in een opportuniteit voor velen kan omgedraaid worden.

Zijn missie naar het uurrecord begon in 2018 en Alex werd niet gespaard van fysieke en mentale tegenslagen. Maar hij kon rekenen op de steun van heel wat mensen, waaronder een coaching staf onder leiding van Wim Van Hoolst, de performance manager van Lotto-Soudal die ook Victor Campenaerts naar zijn wereldrecord begeleidde.
Maar ook vele bedrijven, organisaties en zelfs een bekende muziekgroep hebben zijn missie moreel en financieel ondersteund.

 

Alex Van Breedam - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier