Alex Van Haecke


Spraakcoach

Profiel

DOELGROEP

Iedereen die om gelijk welke reden, een specifieke opdracht  toegewezen kreeg waarbij moet gesproken of opgetreden worden, in het openbaar.
Of u nu een zakenman bent die de jaarvergadering moet openen, een acteur wiens  "rol van zijn leven" van die ene casting afhangt, de voorzitter van de lokale middenstandsvereniging die de burgemeester moet ontvangen, een miss-kandidate die de kroon van Miss België ambieert..., gelijk wie zich in een soortgelijke situatie bevindt, een privé coaching van Alex garandeert u gemoedsrust en een opwaardering van uw capaciteiten met 100 %.

Hebt u al een basiservaring, of bent u een volledig leek maar bent u bereid zich gebald en persoonlijk gericht, te laten adviseren door Alex, dan garandeert hij u een totaal andere focus op uw spreekopdracht.

Ook inhoudelijk zal hij u adviseren ! Als u niet zeker bent van de tekst(en) die u wil naar voor brengen dan zal hij ze met u evalueren (en dan voelt u zich gegarandeerd al een stuk sterker !).
Meer nog, mits voldoende "in-take" kan hij zelfs de copywriting voor u verzorgen en "op uw lijf geschreven" maken.


DUURTIJD EN DATAPLANNING

Naast zijn courante opdrachten, kan Alex vrij flexibel een persoonlijke afspraak maken voor individuele coaching.
Meer nog, hij hanteert ook de formule waarbij hij (afhankelijk van de agenda's en de omstandigheden) persoonlijk uw presentatie/repetitie kan komen bijwonen als 'mystery guest' om zodoende achteraf een evaluatie (gericht op de toekomst) mee te geven.

PROFIEL

Alex Van Haecke is een gerenommeerd acteur, regisseur en auteur.
Daarnaast leidt hij zijn eigen theatergezelschap "Het Authentiek Antwerps Theater"

Deze diverse disciplines en hoedanigheden maken van Alex de ideale privé coach, voor personen die in het openbaar moeten presenteren of optreden.

Als acteur regisseur is hij daarenboven ideaal geplaatst om eenieder die het podium op 'moet' van A tot Z te begeleiden.
Hierbij denken wij zowel aan (televisie/film) acteurs die voor een bijzondere uitdaging/casting/screentest staan of presentatoren die een bijzondere (televisie) kans krijgen.

Maar als "zaakvoerder" directeur van zijn eigen theater"bedrijf" is Alex ook ideaal geplaatst om 
sprekers in het commerciële circuit bij te staan met raad en daad. Hierbij bouwt hij de mogelijkheid in om jouw presentatie te laten evalueren via zijn persoonlijk bezoek aan uw uiteindelijke evenement of via een videoregistratie.

Als auteur zal hij u ook coachen voor wat betreft de tekstuele inhoud van uw presentatie en er voor zorgen dat u zowel qua inhoud als "présence" optimaal scoort.

PALMARES

Alex is een Vlaamse acteur , auteur en regisseur van talrijke producties van Theater Zeemanshuis. Zijn bekendste theaterteksten zijn 'De Rat van't Sint Andries', 'Dobbel Shift', 'De Gele Trui' en 'De Red Star Line'. Alex is ook de vader van de Vlaamse acteur Stijn Van Haecke en een hevige wielersupporter.

Alex Van Haecke acteerde in verschillende Vlaamse televisieseries en films, zoals: Het beest, Zaman, Merlina, Langs de kade, Postbus X, De weduwnaar, Koko Flanel, F.C. De Kampioenen, Hotel hotel, De makelaar, Spoed, Zone Stad, Niet voor publicatie als Ivo Sterckx, Spring, Galaxy Park en Recht op Recht. Van 1997 tot 2008 vertolkte Van Haecke de rol van politieinspecteur Peter Olivier in de Vlaamse serie Wittekerke. In 2017 speelt hij de rol van vrederechter in de soap Thuis.

Verder schreef Alex ook nog enkele romans: 'Met de Red Star Line naar Amerika', 'Het Hans Heimer project', 'Ludo Dielis'.

Alex Van Haecke - Spraakcoach
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier