Bert Verdonck

Smart in Business, Fun in Life!
Spreker

Profiel

Smart in Business, Fun in Life!

TOPICS

Bert’s meest gevraagde formules zijn :

Taste of Genius:
Keynote presentatie over hoe Genius Shortcuts alle deelnemers tijd (en geld) besparen via praktische tips & tools. Proef de mogelijkheden van een aangenamer (professioneel) leven.

Smart in Business, Fun in Life!
Keynote presentatie over wat echt belangrijk is in ons (professioneel) leven en hoe we het sneller kunnen bereiken via slimme snelkoppelingen en praktische “life-savers”.

Simply Genius:
Halve dag interactieve sessie over hoe Genius Shortcuts je minstens 1 uur tijd/werkdag besparen. Maak komaf met een aantal dagelijkse frustraties door heerlijke handigheidjes en top tools. Je leven wordt eenvoudiger en je krijgt meer gedaan in dezelfde tijd!

The Art of Genius:
Een volle dag workshop in beperkte groep, waar Bert garandeert dat hij je 2 uur tijd/werkdag kan besparen. Breng je laptop mee en geniet onmiddellijk van de stortvloed aan praktische tips, tools en trucjes om je leven makkelijker en efficiënter te maken. Weg met stress, dus meer tijd voor fun!

Pure Genius:
Een meerdaagse masterclass voor alerte alumni van Genius Shortcuts, die vooral kiezen voor eenvoud, doorgedreven genialiteit en toffe tools om het leven aangenamer en relaxter te maken. Saaiheid, inefficiënties en frustraties behoren definitief tot het verleden na deze masterclass!

FORMULES

Alle presentaties kunnen op maat aangepast worden en concreet afgestemd worden op het (doel)publiek. Er kunnen tevens ontbijt-, lunch- of dinnersessies georganiseerd worden. Bert geeft boeiende presentaties gaande van kleine groepen in besloten kring tot grote, heterogene groepen met een internationaal karakter. worden. gaande van kleine groepen in besloten kring tot grote, heterogene groepen met een internationaal karakter.

Alle presentaties zijn dan ook variabel in lengte en inhoud.
De kortste presentatie is een Genius Shortcut in 1 minuut! Ideaal voor de opening (of afsluiter) van een evenement. Uiteraard zijn ook langere teasers mogelijk.
De meest gangbare formules zijn keynote presentaties, workshops, trainingen, interactieve sessies en hands-on praktijksessies.

PROFIEL

Bert Verdonck is een buitengewone life coach, inventieve lifehacker en creatieve geest.

Naast praktische trainingen en persoonlijke coaching, wordt hij internationaal als keynote spreker gevraagd om mensen te enthousiasmeren en te helpen met hun efficiëntie en communicatie.

Als auteur en oprichter van ‘Genius Shortcuts’ bespaarde hij reeds duizenden mensen minstens 2 uur werk per dag. “Enjoy Every Day!” is dan ook zijn levensmotto.

In België is Bert al de bekendste lifehacker, maar ook internationaal (tot in Nieuw Zeeland!) groeit zijn reputatie.
Hij publiceerde een eerste boek “Your Book in 100 Days” bij een Britse uitgeverij en schrijft regelmatig inspirerende blogs op verschillende online platformen.

Bert werkt voor een divers publiek, meestal voor deelnemers die een bepaalde weerstand hebben met betrekking tot technologie. De meeste mensen hebben schrik van computers of technologie, omdat er nooit iemand heeft uitgelegd hoe simpel het eigenlijk allemaal is. Bert leert zijn publiek de makkelijkste weg naar efficiëntie via simpele, direct bruikbare tools die het leven aangenamer maken. Frustrerende routineklussen worden hierdoor makkelijk gereduceerd in tijd (en ergernis!), zodat er extra ruimte ontstaat voor wat er echt belangrijk is, professioneel of privé.

Enkele voorbeelden van Genius Shortcuts:

300 websites in 30 minuten

200 beelden in 20 seconden

Outlook Paradise

Vergeet al je paswoorden!

Leer in 5 minuten

Vind alles op Internet

Bert Verdonck - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier