Bianca Kroon

Schrijf je boek in 90 dagen
Spreker

Profiel

Schrijf je boek in 10 weken !

TOPIC

Bianca Kroon geeft presentaties, lezingen en workshops in Nederland, België en Engeland.
Ze doet dat op een enthousiaste en gepassioneerde manier, waarbij de liefde voor het uitgeven van boeken  en het maken van tekst tot uiting komt.

Zij is gewend aan interactieve bijeenkomsten, waarbij de inbreng van de deelnemers van essentieel belang is.

Bianca deelt als schrijfcoach al haar kennis op heldere en duidelijke manier. Ze is wars van moeilijke taal en vakjargon. Aan de hand van stappenplannen kunnen deelnemers aan het eind van de volledige presentatie al zelfstandig aan de slag met het schrijven van een boek en het opzetten van een marketingplan om van het boek een succes te maken.

Deelnemers gaan daarbij naar huis met een boek vol nieuwe ideeën en motivatie maar vooral ook met hun stappenplan.

FORMULES

1) Initiatie presentatie van +/- 1 uur waarbij Bianca een beeld schetst van de mogelijkheden
2) Complete workshop waarbij de inbreng van de deelnemers van essentieel belang is. Vaak is 2,5 uur voldoende voor deelnemers om contact met elkaar te blijven houden om elkaar te stimuleren en te motiveren bij het schrijven van elk zijn boek.

PROFIEL

Bianca's vader was een uitgever. In zijn uitgeverij is haar liefde voor het vertalen van kennis naar tekst ontstaan.
In 1999 begon Bianca in opdracht van een educatieve uitgeverij om zelf auteurs te begeleiden bij het schrijven van hun boek.

Zij weet hoe het voelt om een gepassioneerd ondernemer te zijn en wat een schrijver doormaakt voorafgaand en tijdens het schrijfproces.

Bianca heeft een werkwijze ontwikkeld die is ontstaan uit haar jarenlange ervaring als zelfstandig tekstschrijver/redacteur en de boekbegeleidingsmethodieken van het Engelse The Bookmidwife® en het Canadeese Black Card Books. De afgelopen jaren heeft zij zich verdiept in de succesfactoren van bestsellers. Hieruit is het ‘Grote geheim van een bestseller in 8 stappen’ ontstaan.

Bianca deelt haar kennis bij het schrijven, publiceren en promoten van je boek. Zij zorgt ervoor dat je je boek schrijft en uitbrengt naar de best mogelijke kwaliteit die er in je zit. Zodat jij de waarde en/of de (extra) omzet creëert waar je recht op hebt.

 

Bianca Kroon - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier