Cynthia Reekmans


Presentator / moderator

Profiel

Cynthia Reekmans is een Vlaamse presentatrice en mediafiguur.

Cynthia besloot Romaanse talen te gaan studeren aan de Katholieke Universiteit Leuven. In haar tweede licentie koos ze ervoor om op Erasmus te gaan naar Parijs en in juni 2005 studeerde zij met onderscheiding af als licentiate in de Romaanse talen.

Op het einde van haar laatste jaar werd ze in Leuven aangesproken om deel te nemen aan Miss Belgian Beauty 2005. Na enige aarzeling stuurde schreef ze in. Gelukkig want Cynthia Reekmans werd een klein jaar later gekroond tot de 14de Miss Belgian Beauty.

Cynthia was studiogast in verschillende talkshows en deed mee aan het Swingpaleis en enkele televisie-quizzen. In de zomer van 2006 nam ze deel aan het JIMtv-programma Celebrity Fitness. Eind 2006 was Cynthia te zien in Big Brother Vips.

Presenteren deed ze met Michel Wuyts voor de persconferentie Azencross Loenhout, alsook praatte ze met Johan Verstreken de Avond van de Sport in het Casino van Knokke aan elkaar.

Zij zet zich ook in voor diverse goede doelen. Zo aanvaardde ze het meterschap voor het revalidatiecentrum in Herk-de-Stad, was aanwezig op een activiteit voor ziekenhuisclowns en brak het wereldrecord polonaisedansen tijdens de Twinsporten in Halen.

Cynthia presenteerde op TV Limburg het live namiddagprogramma STUDIOTVL, telkens van 15u tot 18u. Ze werkte ook als PR- en marketingverantwoordelijke voor United Telecom. Daarnaast zat zij in de promotie van het BK Motorcross en verzorgde zij voor Motors-tv een programma rond The United Telecom Trophy. 

Cynthia is TV-gezicht op VTM, TVPLus en Kanaal Z en verzorgt tal van corporate events. 

 

Cynthia Reekmans - Presentator / moderator
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier