Cyriel Kortleven

Don't mind the Change. Change your Mind
Spreker

Profiel

Don't mind the Change. Change your Mind   

TOPIC

Cyriel verzorgt onderstaande twee topics zowel op fysieke events als digitale events en je mag veel interactie, engagement en fun verwachten. (Cyriel is nl de bedenker van 'No More Boring Webinars').

De 'Verander' Mindset: survivalkit voor professionals in verandering

In tijden van grote veranderingen hebben we professionals nodig met een lenige mindset. We hebben mensen nodig die hun veilige comfortzone durven te verlaten en hun oordeel tijdelijk uitstellen. We hebben mensen nodig die de wereld vanuit een ander perspectief bekijken en problemen kunnen omvormen in opportuniteiten. We hebben mensen nodig die in actie komen en geen schrik hebben om te experimenteren met nano-acties. Ontdek hoe de Verander mindset een survivalkit voor professionals kan zijn. 

YES ... Uitstel van oordeel.
AND ... Verander je perspectief
ACT ... Kom in actie & experimenteer. 

In deze interactieve en onderhoudende presentatie krijg je de vonk, de tools en de taal om jezelf en anderen te inspireren om een meer creatieve en ondernemende mindset te ontwikkelen. 
Yes And Act … Now.

Crossing Borders:
Wat kan jouw organisatie leren van andere industrieën en andere verrassende bronnen?

Onze maatschappij kent grote uitdagingen. Veel uitdagingen zijn erg complex en we dienen buiten de gebaande paden te denken om deze op te lossen.
Het is belangrijk om grenzen tussen afdelingen, bedrijven en zelfs industrieën te doorbreken om tot echt vernieuwende oplossingen te komen.
Dit vraagt een nieuwe manier van denken: 'cross industry innovatie'. Wat kunnen we leren van andere industrieën?

Tijdens deze inspirerende presentatie, krijg je een eenvoudig proces en praktische technieken aangereikt om concepten in andere vakgebieden te herkennen; te combineren en vervolgens te 'vertalen' naar je eigen situatie. We gaan ook in op manieren om je eigen perspectief te verbreden waardoor je zelfs inspiratie & concrete oplossingen kunt halen uit verrassende bronnen. Uiteraard mag je veel energie, interactie en een portie Vlaamse humor verwachten.

PROFIEL

Cyriel Kortleven is op een missie:
Een inspirerende boost geven aan de creatieve en ondernemende mindset van professionals in verandering.
Cyriel is internationaal keynote spreker op congressen, events en leiderschapstrajecten. Met meer dan 20 jaar ervaring in het domein van creativiteit en innovatie heeft hij organisaties zoals Bayer, Nike, IKEA, NASA, Unilever in meer dan 33 landen geïnspireerd.
Cyriel is het levende bewijs dat engagement, interactie en humor kan samengaan - zowel op fysieke als digitale events.
Hij brengt een simpele, pragmatische boodschap en voedt het publiek met nieuwe taal en tools.
Zijn mantra: 'Don't mind the Change. Change your Mind.'

Cyriel Kortleven - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier