Food Quality & Quality related topics?
TOPICS
- Kwaliteit:
- Kwaliteit dat is euh… Enfin, dat weet je toch? Niet? (Dissectie van het begrip kwaliteit)
- Kwaliteitssystemen en –modellen: het bos, de bomen en de vruchten.
- Klantgerichtheid – klantentevredenheid – klantentrouw.
- De afrekening… komt niet alleen van klanten (Inleiding tot stakeholdermanagement)
- Klanten klagen niet (genoeg)!
- APACA™ (projectmanagementaanpak voor de dagelijkse praktijk)
- Transformation Pack (de bouwstenen voor een succesvol transformatietraject)
- Duurzaam? (Wat het wel is en wat het niet is)
- Voedselveiligheid à la carte
- QACCP™
- Eten en drinken:
- Moeder, waarom eten wij (wat wij eten)?
- SMAAK! Smakelijk! (Het geheim van smaak en smaak hebben)
- Productontwikkeling, the roadmap
- Koken? Dat is wetenschap bedrijven aan het fornuis.
- Varia:
- Ja, natuurlijk wil ik! (Over klanten beïnvloeden en overtuigen)
- De succesformule (Over trends, fake trends en hoe ze om te zetten in succes)
- Creatief zijn kan iedereen (intro tot creatief denken)
- Problemen oplossen… doet elk op zijn manier. (View® probleemoplossingsprofiel)
PROFIEL
Geert is…
Zaakvoerder adviesbureau Qreactiv
HACCP auditor, View®-assessor, (project)coach, docent, trainer…
Hoofdzakelijk actief in Food service, Hospitality en KMO voeding
REFERENTIES
VCK / Kwinta / Horeca partners / Food in Mind / Global Food Care / BFSO
Artexis / Horeca Expo / VVG, VGRB, RCMB, VHFD, Asforcol, Probis / Horeca Forma / Horeca Vlaanderen / Syntra West
Mowi, Stad Gent, Prem Group, J&M catering, Group Bruno, CJT, CM, Armonea, Novotel…
FORMULES
Lezing, workshop, training...
Geert stemt het liefst af op de noden en wensen van de opdrachtgever.