Geert Bruggeman

Food Quality & Quality related topics?
Spreker

Profiel

Food Quality & Quality related topics?

TOPICS

- Kwaliteit:

- Kwaliteit dat is euh…  Enfin, dat weet je toch? Niet? (Dissectie van het begrip kwaliteit)

- Kwaliteitssystemen en –modellen: het bos, de bomen en de vruchten.

- Klantgerichtheid – klantentevredenheid – klantentrouw.

- De afrekening… komt niet alleen van klanten (Inleiding tot stakeholdermanagement)

- Klanten klagen niet (genoeg)!

- APACA™ (projectmanagementaanpak voor de dagelijkse praktijk)

- Transformation Pack (de bouwstenen voor een succesvol transformatietraject)

- Duurzaam? (Wat het wel is en wat het niet is)

- Voedselveiligheid à la carte

- QACCP™ 

- Eten en drinken:

- Moeder, waarom eten wij (wat wij eten)?

- SMAAK! Smakelijk! (Het geheim van smaak en smaak hebben)

- Productontwikkeling, the roadmap

- Koken? Dat is wetenschap bedrijven aan het fornuis.

- Varia:

- Ja, natuurlijk wil ik! (Over klanten beïnvloeden en overtuigen)

- De succesformule (Over trends, fake trends en hoe ze om te zetten in succes)

- Creatief zijn kan iedereen (intro tot creatief denken)

- Problemen oplossen… doet elk op zijn manier. (View® probleemoplossingsprofiel)

 

PROFIEL

Geert is…

Zaakvoerder adviesbureau Qreactiv

HACCP auditor, View®-assessor, (project)coach, docent, trainer…

Hoofdzakelijk actief in Food service, Hospitality en KMO voeding

 

REFERENTIES

VCK / Kwinta / Horeca partners / Food in Mind / Global Food Care / BFSO

Artexis / Horeca Expo / VVG, VGRB, RCMB, VHFD, Asforcol, Probis / Horeca Forma / Horeca Vlaanderen / Syntra West

Mowi, Stad Gent, Prem Group, J&M catering, Group Bruno, CJT, CM, Armonea, Novotel…

 

FORMULES

Lezing, workshop, training...

Geert stemt het liefst af op de noden en wensen van de opdrachtgever.

Geert Bruggeman - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier