Geert Conard

Social Media For Business
Spreker

Profiel

Social Media For Business

 
TOPIC

Vanuit een zeer ruim basispakket handelend over Social Media en Social Networking wordt er steeds een op maat gesneden presentatie of workshop afgeleverd.

De presentaties beginnen steeds met inzichten in Social Networking en gaan dan verder naar een overzicht van wat er vandaag allemaal op de markt is qua interessante Social Media websites en toepassingen.
Altijd zeer actueel en boordevol handige tips.

Door een uiterst flexibele manier van werken kan Geert steeds een presentatie of workshop afleveren die perfect past in het door u vooropgestelde tijdsbestek.

FORMULES

  • Keynote voor congressen: 30’
  • Presentatie: 1u
  • Mini workshop: 2u
  • Workshop: 3u
  • Workshop met live demo’s: volledige dag

 

PROFIEL

Geert Conard werd vooral bekend als de man die een bloedhekel had aan netwerken en dan uitgroeide tot één van de bekendste netwerkers in Europa.
In het voorjaar van 2004 begon hij met social business networking via websites als LinkedIn, Xing en Ecademy. Exact één jaar later was hij reeds één van de TOP Netwerkers in België.

Deze waanzinnige transformatie wijzigde niet alleen de manier waarop hij zijn professionele activiteiten ontplooide, maar veranderde effectief zijn leven 100%.
In zijn eerste boek "A Girlfriend in Every City" (Nov.2005) deelde hij zijn verhaal, maar ook zijn methodes en inzichten voor het netwerken met mensen, zowel online als 'face to face' op netwerkevents.

In November 2009 lanceerde Geert zijn tweede boek 'Friends with Benefits', waarin hij dieper ingaat op netwerken in de sterk gewijzigde economie waarin we vandaag leven en werken.

Geert is ondertussen internationaal actief als spreker, trainer en consultant en hij runt een eigen ICT bedrijf.
Geert maakt zich sterk dat hij vandaag maar liefst 95% van zijn nieuwe business krijgt aangereikt vanuit zijn netwerk. De resterende 5% is het resultaat van mond-aan-mond reclame van zijn bestaande klanten.

Zijn presentaties en workshops over Social Media en Social Networking zitten steeds boordevol met handige en bruikbare netwerktips.
Deze tips zijn eenvoudig en direct toepasbaar om je eigen netwerkervaring te verbeteren

 

Geert Conard - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier