Gunther Ginckels

Binnenvaart, een alternatief voor het vervoer over de weg ?
Spreker

Profiel

Binnenvaart,

een alternatief voor het vervoer over de weg ?


TOPIC

Multimodaal transport - Modal Shift?

Is de binnenvaart een alternatief voor het vervoer over de weg?

Feiten & Cijfers.
De Europese binnenvaartvloot en wie is de eigenaar en exploitant?
Wat zijn de kritische succesfactoren?
Wat zijn de alternatieven?
Een stukje geschiedenis, een blik op de huidige situatie en wat kan er gedaan worden om de modal shift te stimuleren?
Wie zijn de belanghebbenden?
Zijn ze echt bezorgd en/of waarom niet?

PROFIEL

Profiel

Gunther is een charismatisch leider met meer dan 30 jaar ervaring in functies van algemeen management, algemeen directeur en operationeel management in multi-nationale bedrijven en B2B-markten.

Hij ontwikkelde een speciale expertise in Multimodale Transport Systemen, Scheepvaart & Maritieme Operaties, Havenfaciliteiten en Vrachtafhandeling in Europa en Afrika.

Hij had budget en Winst & Verlies verantwoordelijkheid in diverse functies als CEO en diverse Raad van Bestuur functies.

Zijn waarden:
Constante zorg, Oprechtheid, Onze Collega's, Nederigheid en het imago van het bedrijf maken deel uit van zijn persoonlijke en professionele waarden. Klanten zijn de reden van het bestaan voor hem en zijn collega's en ze sluiten dan ook geen compromissen als het gaat om het leveren van het beste product in de markt op basis van de fundamenten van Toegankelijkheid, Expertise en Kostenleiderschap.

Gunther evalueert zichzelf regelmatig en neemt deel aan 360-graden evaluaties met directe rapporten met het team om hun gemeenschappelijke prestaties te verbeteren.

PI - Predictive Index Profile (AMP)

Hij is daarenboven Chief Executive Director, Adviseur van de Raad van Bestuur, Organisational Excellence, Ports & Terminals - Containers. Landtransport, Intermodaal spoor, Binnenvaart en Kustoperaties. Visionair op basis van eenvoudige duurzame oplossingen voor de Transport & Logistiek industrie. Gunther communiceert in eenvoudige en begrijpelijke taal wat het een plezier maakt om zijn lezingen te volgen.

Gunther Ginckels - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier