Harry van Hest

Moderator - Presentator - Coach/Trainer
Presentator / moderator

Profiel

Presentator - Moderator - Animator - Master of Ceremonies - Dagvoorzitter 

Als presentator begon Harry zijn carrière bij Radio 2 omroep Antwerpen. Al snel bleek de radiostudio te klein voor hem en werd hij gevraagd om de meest diverse evenementen verbaal te begeleiden als presentator-dagvoorzitter, moderator, interviewer of animator.

Zo presenteert en modereert hij bedrijfsevents, productlanceringen, gala-avonden, congressen, beurzen maar evengoed ook modeshows, missverkiezingen, dijk- en strandanimaties, cruise-animaties, (reis)incentives, etc. Kortom zoals een journalist ooit schreef ‘Ik denk niet dat er iets is dat Harry nog niet gepresenteerd heeft’.

Als presentator met dus ontelbare events op de teller, wordt Harry vooral gekenmerkt door zijn gepast humoristische stijl, gecombineerd met een zeer professionele elan.

Iedere presentatie/animatie vraagt daarenboven een andere aanpak. Harry staat daarbij ook gekend voor zijn flexibiliteit, improvisatietalent en vooral kennis van het metier, waarbij hij als woordvoerder de prettige chaos van een event steeds in perfecte banen weet te leiden, ook in stressvolle situaties.

Een vlot verloop van al wat er ‘op het podium’ gebeurt is dan ook telkens gegarandeerd, omdat Harry niet alleen als presentator maar ook als regisseur en desgevraagd ook als coach van de collega sprekers, de zaken van nabij opvolgt.

Als organisator hoeft men zich dus over al wat er 'op het podium' gebeurt alvast geen zorgen te maken!!

Meer info en referenties: https://www.gastspreker-harry.be/nl/gastspreker/topic-3516/Presentator+-+Dagvoorzitter+-+Master+of+Ceremonies/

MODERATIE

Maar niet alleen als presentator kan Harry helpen, maar ook bij het modereren van debatten.

Want een moderatie is weer iets helemaal anders dan een gewone presentatie. Een moderator zorgt dat de uiteenlopende belangen van diverse gesprekspartners gerespecteerd en vooral gehoord worden.

Hierbij blijft Harry niet veilig op het podium. Hij stapt met de micro naar de mensen toe. Want de goeie moderator wil de emotie voelen en vooral ook zien in de ogen van de deelnemers.

Zo modereerde Harry oa de debatten tussen de organisatoren van Tomorrowland en zijn buurtbewoners. Hierbij creëerde hij als moderator een platform waarbij zowel de organisatoren en het plaatselijk gemeentebestuur zich comfortabel en gerespecteerd voelden, terwijl ook de honderden buurtbewoners de gelegenheid kregen om via hun woordvoerders hun verzuchtingen te uiten.

Meer Info en referenties : https://www.gastspreker-harry.be/nl/gastspreker/topic-3515/Moderator/

Harry van Hest - Presentator / moderator
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier