Harry van Hest

Klanten wegjaag Club - Chasing away the Customers Club!
Spreker

Profiel

Welkom in de KLANTEN WEGJAAG CLUB

ONDERWERP

Dit seminar wakkert terug de aandacht aan voor wat in zakendoen steeds een prioriteit moet zijn: 'De focus op de klant'.
Zijn er in dit verband elementaire zaken veranderd na de COVID 19 pandemie?  

Wij bekijken het samen, waarbij Harry het niet alleen heeft over klant-tevredenheid, want dat is niet voldoende, het gaat er vooral over om het verschil te maken en extra waarde toe te voegen en dit op een constante manier!

Harry illustreert dan ook hoe men het verschil kan maken door als bedrijf zijn doelen, identiteit en de bewuste klantenwaarde voorop te stellen in al wat men doet.

Heel wat trainingen, voordrachten, seminars etc. over 'klantvriendelijkheid' missen ondertussen hun uitwerking omdat ze de doelgroep niet meer aanspreken. Men heeft het allemaal al een keer gehoord en ‘men weet het allemaal al’. Maar daar brengt het concept ‘Klanten Wegjaag Club’ duidelijk verandering in.

Dit seminar van de Klanten Wegjaag Club zet nl. op zo'n geraffineerde en vooral humorvolle manier de 'do's en dont's' met klanten op een rijtje, dat maanden later het effect nog nazindert.
Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de opdrachtgevers. Die kunnen diverse aandachtspunten en verbeterpunten aangeven die subtiel worden geïntegreerd in de voordracht. Want dankzij het ludieke ‘Klanten Wegjagen’ thema hoeft er nooit een vermanend vingertje opgestoken te worden.

Uiteraard verandert gaandeweg de toon en maakt het ‘Klanten Wegjagen’ thema finaal plaats voor een betoog vol ‘tips and trics’ om wél goed met klanten om te gaan!
Succes gegarandeerd en uw medewerkers zullen u dankbaar zijn dat ze het mochten meemaken!!!

PROFIEL van de spreker

Harry is al meer dan 25 jaar bezig met ‘Focus op de klant’ en dit zowel in de praktijk als in theorie. Hij werkte namelijk zelf jaren in de retail en bundelde zijn ervaringen in lezingen en trainingen waarmee hij scoort in binnen- en buitenland.

Mede dank zij zijn gave om oa via intelligente humor (spreekt de KWC-titel niet voor zich?) de zaken zo te verpakken dat niemand de essentie van deze lezing zal vergeten. De Klanten Wegjaag Club is daarenboven een internationaal concept, dat door zijn in Nederland actieve vriend en collega Guido Thys werd ontwikkeld en door hen beiden werd en wordt geboetseerd tot een immer geactualiseerde productie.

FORMULES

1) Deze lezing duurt ongeveer 1:00 uur (inclusief de korte interactieve en vooral hilarische workshop)
2) De lezing kan ook uitgebreid worden met extra workshop ( +/- 2:00u)
3) Of zelfs tot een complete training rond klantvriendelijkheid van een dagdeel (4:00).

Voor meer foto's en aanbevelingen :  https://www.gastspreker-harry.be/nl/gastspreker/topic-3482/Klanten+Wegjaag+Club/

Harry van Hest - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier