Herbert Flack


Spraakcoach

Profiel

FORMULE

Persoonlijke coaching voor bedrijfsleiders, zaakvoerders, CEO's, politici, diplomaten, kortom personaliteiten die weinig tijd, maar wel de middelen hebben om deze privé coaching in te bouwen in hun begroting en agenda. 
Herbert werkte zelf ooit als zelfstandige in de diamantsector, wat maakt dat hij weet wat het is een eigen zaak te runnen. Hij is dan ook een van de zeldzame acteurs met ook een zakelijke visie. Een man die een perfecte synergie vond tussen een koel hoofd én een warm hart. Een buitenbeentje in het traditionele acteursmilieu.

Zijn privé coachings zijn dan ook voor sterke persoonlijkheden die heel goed begrijpen wat Herbert bedoelt als hij zegt: "het is niet zozeer wat je doet, maar vooral hoe je het doet".
Maar laat het wel vooraf duidelijk zijn, in zijn opleidingen vertrekt Herbert zeer bewust van de positie leraar - leerling zonder onderscheid van status of positie, want dit is de enige manier om zijn gave met u te kunnen delen.
In dit verband ook even aanstippen dat Herbert als acteur ooit het predicaat meekreeg van "tedere geweldenaar" in die geest kan hij ook u leren hoe u uw verbale carrière verder uitbouwt.


DUURTIJD EN DATAPLANNING

Enkel individuele coaching
Sessies van 3 uur.
Enkel op afspraak en afhankelijk van diverse factoren en engagementen.
(Dwz misschien is een sessie mogelijk voor overmorgen, maar is een sessie binnen 6 maanden (nog) niet in te plannen.)

PROFIEL

In de biografie van Herbert Flack lezen wij: "Een expert in de dans van woorden en ritmes. Gefascineerd door de taal. De taal met haar vermogen de werkelijkheid te weerspiegelen, maar ook ze zelf tot leven te brengen of te bezweren".
Maar niet alleen zijn gouden stem en zijn redenaarstalent maken hem goed geplaatst als coach voor al wie moet spreken in het openbaar. Ook zijn podium en camera-ervaring, zijn gave om charisma en betrokkenheid uit te stralen, zijn "panache" waarmee hij toehoorders bespeelt, wil hij graag met u delen.

Wat Herbert typeert is, zijn "nonchalante chique". Zijn engelse roots zullen daar wel niet vreemd aan zijn: iemand met persoonlijkheid en stijl, die "the art of self-expression" in zijn vele uitingsvormen met brio beheerst. Een man van de wereld, waar zowel vrouwen als mannen met welgevallen naar kijken. Estheet en provocateur.
Als iedereen die opteert voor zijn coaching, slechts 1/10de van zijn opleidingssessie implementeert, wordt hij/zij voor de buitenwereld alvast een andere personality.

PALMARES

Herbert  bracht zijn jeugd door in Boom en ging nadien studeren aan het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium Antwerpen, afdeling toneel. In 1971 studeerde hij af met grote onderscheiding. In 1987 volgde hij in Amsterdam een workshop bij Delia Salvi (Actors Studio, Los Angeles).

Herbert heeft een aantal jaren les gegeven bij de afdeling Woord aan de Kunstacademie te Hoboken. Na er 23 jaar lesgegeven te hebben besloot hij zijn eigen weg te gaan.

Herbert Flack was 25 jaar verbonden aan het theatergezelschap van de Koninklijke Nederlandse Schouwburg (KNS) te Antwerpen, waarbij hij talrijke hoofdrollen speelde in zowel het klassieke als het moderne repertoire.

Verder heeft Herbert zijn grote voorliefde voor het klassiekere repertoire (en teksttheater) nooit onder stoelen of banken gestoken. In 2005/2006 (het Mozartjaar) bracht hij, samen met Aron Wade, bekend van onder andere de soap De Kotmadam, en in samenwerking met Geert Allaert van Musichall Productions, een zeer succesvolle Amadeus gebracht, waarin hij zelf de rol van Salieri voor zijn rekening nam. Deze productie trok ongeveer 35.000 bezoekers naar de zalen. Verder bouwend op dit succes speelt Herbert Flack in december 2007/januari 2008 de hoofdrol in Cyrano de Bergerac, naar de gelijknamige roman van Edmond Rostand.

Daarnaast speelde Herbert in meer dan 30 films (oa Pallieter, Hector, Koko Flanel, Daens, Olivetti,..)

Terwijl hij uiteraard ook bekend is van diverse televisieseries. Sinds 2004 was hij tien seizoenen lang te zien op VTM in de politieserie Aspe, waarin hij het hoofdpersonage Pieter Van In vertolkte. Voordien speelde hij als Jean-Pierre De Ruyter een van de grote rollen in de soap Thuis. Ook zag men hem oa in de reeks Lili en Marleen, Diamant, Wittekerke, Heterdaad, Salamander en uiteraard ook in Salamander (2017).

Herbert Flack - Spraakcoach
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier