Jan De Boeck

Creatief denken
Spraakcoach

Profiel

DOCENT

Jan De Boeck ontdekte al vroeg in zijn professionele loopbaan dat intern en extern communiceren, coachen, onderhandelen, creatief denken, Neuro-Linguïstisch programmeren en improviseren in elke sector kritische succesfactoren zijn. Die filosofie brengt hij ook over in zijn workshops die geen 'zit-stil-en-dommel-in-lessen zijn, maar 'dare-to-do'-cursussen. Hij werkt tevens als sollicitatie- en presentatiecoach. Humor is hoe dan ook constant aanwezig waardoor hij jongeren en volwassenen, al dan niet individueel, in een veilige omgeving tot continue ontwikkeling aanzet.


REFERENTIES

Op aanvraag


DOELGROEP

1. Doelgerichte coachingsessies voor sollicitatiegesprek - casting - screentest
Dit soort van coaching omvat specifieke accenten, gericht op het feit dat men slechts één maal de kans krijgt om een eerste indruk te maken.
Dat een sollicitatie, casting of screentest een specifieke geladenheid heeft omwille van het belang van het slagen ervan, maak deze opleiding eerder noodzaak dan luxe.
Want zelfs de belangrijkste CEO of de beroemdste vedette is ooit begonnen met zichzelf voor te stellen.

2. Coaching voor de ervaren spreker


DUURTIJD

 

DATAPLANNING

Rechtstreekse individuele afspraak


LOCATIE

Kan "in company" maar dit is geen aanrader.
Optimaal is een locatie los van uw bedrijfs- en/of werkomgeving (en los van uw gsm ed).
Hierbij zijn er mogelijkheden te over, waarbij de locatie door u mag voorgesteld worden of kan gevonden worden in de SpeechLess locaties in deze brochure.


MATERIAAL

De teksten die u reeds voorzien en/of voorbereid had en de kledij waarin u de presentatie dacht te doen.
Micro en spreekgestoelte is ideaal maar geen breekpunt.
Als u audiovisuele middelen dacht te gebruiken zijn die wel noodzakelijk evenals (minstens een gedeelte van) uw visuele presentatie.


MODULES

Module 1 "Doelgerichte coaching sessies presentatie"


Je hebt een concreet project voor ogen waarvoor je moet speechen of presenteren. Via deze module helpen we je op weg naar je professionele presentatie.


Een copywriter optimaliseert je tekst.
Wij verdiepen ons in je persoonlijke stijl, zoeken jouw knelpunten en stomen je klaar voor een opmerkelijke presentatie. Indien nodig wordt jouw presentatie uitgetest in reële omstandigheden met een bestaand publiek.

Duur:
Individuele sessies van minimaal 2 x 2u. Afhankelijk van het presentatieniveau en de -opdracht.

 

Module 2 "Coaching voor de ervaren spreker"

U spreekt regelmatig voor publiek, maar u wil uw lat hoger leggen. U wil iets nieuws, een andere stijl, een andere invalshoek…

Aan de hand van een (mystery) observatie van één van uw speeches, gaan we aan de slag.

In samenspraak met u gaan we uw sterktes en mogelijkheden aanwenden om u een nog duidelijkere eigen stijl en eigen presentatiemanier aan te meten, geheel afgestemd op uw persoonlijkheid zodat een hoge dosis natuurlijkheid gegarandeerd blijft.

We volgen bovendien uw speeches op en sturen ze bij waar nodig, zowel tekstueel als vormelijk. Er kan beroep gedaan worden op een copywriter en/of kleur- en stijlconsulent.

Duur:
Individuele sessies, programma wordt samen met u in alle discretie opgesteld. Duurtijd afhankelijk van presentatieniveau en -opdracht.

Jan De Boeck - Spraakcoach
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier