Jean-Luc Mommaerts

Open Leiderschap vertrekt van de mens als totale persoon.
Spreker

Profiel

Open Leiderschap vertrekt van de mens als

totale persoon.

ONDERWERP

  1. Een Open Leider is iemand die doorheen eigen leiderschap als totale persoon aanwezig is op deze wereld en vanuit deze totale aanwezigheid anderen richting geeft. Hij/zij begrijpt het diepere niveau en wordt leider van zichzelf.
  2. Een Open Leider communiceert vlot op een dieper niveau naar zichzelf (diepere zelf) en naar anderen toe. Dit betekent het aanraken van ditzelfde niveau bij medewerkers.
  3. We gaan verder in op wat dit niveau betekent voor de leider zelf. Dit is een kwestie van zijn en dan ook automatisch van doen, als een emmer die eerst zélf vol is en dan spontaan overloopt.
  4. Dit overlopen zet anderen in beweging vanuit diepe motivatie. Hun emmer vult zich door jouw beweging en van binnen uit. Een Open Leider motiveert anderen op een diepe manier, samen naar het doel toe.
  5. In alle elementen van dit geheel zijn emoties In dit deel gaan we hier verder op in.

De ‘schwung’ wordt aangepast aan de voorziene tijd:

PROFIEL

Dr. Jean-Luc Mommaerts, M.D., M.Sc., Ph.D. had jarenlang een medische praktijk, werkte als bedrijfsarts en is bekend als auteur van boeken, artikels en columns (o.a. in Trends).

Hij is tevens Master in Cognitive Science and Artificial Intelligence.
Hij promoveerde tot Doctor in de Medische Wetenschappen met een onderzoek dat de invloed nagaat van subconceptual processing en de onbewuste psyche op gezondheid en welzijn.

Vandaag is Dr. Mommaerts zaakvoerder van een onderneming die volgens hedendaagse wetenschappelijke inzichten de mogelijkheden van subconceptual processing en het onbewuste inzet om mensen wegen te bieden tot innerlijke kracht, van gezondheid en welzijn tot diepe motivatie en leiderschap.

PUBLICATIES:

5 boeken, waaronder ‘Stressionele Intelligentie’

Wetenschappelijke artikels, artikels naar breed publiek, columns

DOELGROEP

Mutualiteiten, wetenschappelijke congressen

 

 

 

 

 

Jean-Luc Mommaerts - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier