Jean Bosco Safari

Via muziek naar de kern van het menselijk functioneren
Spreker

Profiel

 

ONDERWERPEN

Jean Bosco Safari is een charismatisch performer die in zijn optredens als zanger/muzikant steeds de mens op de eerste plaats stelt. Dat maakt dat hij een reputatie als één van de belangrijkste live performers van België opbouwde.
De laatste jaren evolueerden zijn optredens naar een totaalconcept met een verhaal en illustraties, waarvan een boek op stapel staat. Vanuit die hoek groeide Jean als bezield spreker, die o.a. via muziek naar de kern van het menselijk functioneren gaat. Samen met bedrijfspsycholoog Mil Roseau creëerde hij hierrond een workshop.

Workshop "Non Threatening Communication"

Het concept dat door Jean Bosco Safari werd uitgewerkt, bestaat uit verschillende modules en is toepasbaar op gelijk welk bedrijf, op gelijk welke locatie en kan aangepast worden aan de verschillende “noden” van een team; motivatie, training, communicatie….

Het basisidee bestaat erin om de werking van een bedrijf (van vzw tot multinational) te vergelijken met de werking binnen een muziekgroep. Stapsgewijs wordt aan de deelnemers uitgelegd hoe hiërarchie, persoonlijke energiebalans, democratie,  communicatie enz. kan leiden tot een optimale groepscommunicatie. Een sterke groepscommunicatie is de motor van een sterk team en een sterk team levert sterke resultaten.  Dat is het ultieme doel – RESULTAAT!

Jean Bosco Safari, vergezeld van zijn band, maakt tijdens deze teambuilding gebruik van metaforen en experimenten (verwondering, niet-bedreigende communicatie en resultaat).

 

Dat het bedrijfsleven er door geïnspireerd wordt, blijkt uit het feit dat zijn programma alvast op veel bijval kon rekenen bij Umicore, Proximus, Janssens Cilag, Brucargo, e.a.


EXTRA

Sluit een inspirerende teamdag af met een spetterend optreden van Jean Bosco Safari en zijn band.

 

 

 

 

Jean Bosco Safari - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier