Kaat Exterbille

Wat kunnen we van de toekomst leren voor het heden
Spreker

Profiel

Wat kunnen we van de toekomst leren voor het heden

 

TOPIC

De toekomst van uw HR beleid
De toekomst van ….
Toekomstdenken in een half uur:

  • deze sessie wordt voorafgegaan door 3 à 4 dagen voorafgaandelijk onderzoek dat in een half uur aan uw medewerkers wordt gepresenteerd met een aanzet tot actie op het einde.
  • En verder meer bedrijfsgerichte onderwerpen die zowel raden van bestuur, als directieleden, maar ook specifieke afdelingen kunnen inspireren.

De presentaties van Kaat Exterbille geven een breed, visionair beeld op de meest belangrijke ontwikkelingen voor de mensheid in de komende jaren en de noodzakelijke actie in het heden. Wat er bijzonder is aan deze voordrachten, is de combinatie van lange termijn visies en pragmatisme.

Haar presentaties beantwoorden de volgende vragen:
- Hoe ziet te toekomst er uit als je die gaat analyseren vanuit een trend voorspellende hoek maar ook vanuit een     discontinue hoek?
- Wat kunnen we van de toekomst leren voor het heden?
- Hoe gaan we onze organisatie voorbereiden op die veranderingen?
- Hoe kunnen we die initiatieven meten en borgen?

 

FORMULES

Van een lezing van 30 minuten tot een werksessies met echte instrumenten waarmee de organisatie aan de slag kan gaan (van 5 personen tot echte toekomstdenken conferenties met meer dan 50 deelnemers)

 

PROFIEL

Kaat Exterbille is expert in ‘Future Management’ en helpt uw organisatie te innoveren op alle 5 lagen van innovatie (leiderschap, marktinnovatie, processen, produkt en bedrijfsmodel).
Zij is sinds 1990 Managing Director van een netwerk waaraan wereldwijd 400 futuristen verbonden zijn.

Zij behaalde een master in strategic foresight of toekomstmanagement in Parijs met specialisatie in Manchester en Glasgow.
Ze studeerde eveneens communicatiemanagement en ondernemerschap in België en Nederland en volgde cursussen in de Verenigde Staten rond participatief en veranderingsmanagement.

Kaat is consultant voor diverse privé- en overheidsorganisaties. Zij helpt deze om op systematische wijze toekomstscenario's te ontwikkelen en te analyseren, om kansen voor de toekomst te ontwaren en te nemen, om zich voor te bereiden op mogelijke crisissituaties en om ‘Future Management’ in het managementproces en de organisatiecultuur te implementeren.

 

Kaat Exterbille - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier