Liesbet Boone

Niet perfect, toch tevreden: hoe je perfectionisme kan ombuigen tot op
Spreker

Profiel

Niet perfect, toch tevreden: hoe je perfectionisme kan ombuigen tot 'optimalisme'

 

TOPIC :

Het gevoel hebben dat je te veel ballen in de lucht moet houden, graag controle willen, moeilijk nee zeggen en te weinig rust vinden.
Perfectionisme kan een rem kan zetten op onze prestaties, welzijn en tevredenheid.
Via herkenbare voorbeelden uit de werk- en privécontext geeft Liesbet een heldere kijk in perfectionisme, ze toont hoe dit werkt als een beschermingsmechanisme en het ons tegelijkertijd vast kan zetten.

Dit inzicht in perfectionisme stelt het publiek in staat om andere keuzes te maken.
Deze keynote is een eyeopener waarbij je stilstaat bij wat jij echt wil, je ontdekt hoe je op een meer flexibele manier je doelen kan bereiken, je leert anders naar je angst kijken en zelfkritische gedachten te ontmaskeren.

Liesbet daagt je uit in je denken, verruimt je zelfinzicht en ondersteunt je om de eerste stappen richting 'optimalisme' te zetten: ‘van moeten en pleasen, naar willen en durven kiezen voor jezelf’.

 

PROFIEL

Liesbet Boone is doctor in de psychologie.
Ze begeleidt al meer dan 10 jaar leidinggevenden, professoren, teams en medewerkers vanuit een evidence-based kader.

Vanuit haar opgebouwde wetenschappelijke kennis, expertise en coaching ervaring, brengt ze een heldere, onderbouwde en hoopvolle boodschap, met als belangrijke hefboom voor groei: het 'optimalisme'.
Deze keynote is gebaseerd op haar boek ‘niet perfect, toch tevreden’

Haar missie?: mensen versterken, zodat zij hun ambities in het persoonlijk en professioneel leven met moed en overtuiging kunnen realiseren. Zonder dat ze daarom de lat lager hoeven te leggen.”

Liesbet weet haar publiek te enthousiasmeren en daagt hen uit in hun denken, verruimt het zelfinzicht en moedigt het publiek aan om eerste stappen richting 'optimalisme' te zetten.

Ze wordt gevraagd om te spreken voor het brede publiek alsook voor specifieke doelgroepen, zoals ondernemers, leidinggevenden, HR-professionals, leerkrachten, coaches,… .

 

Taal: Nederlands

 

Liesbet Boone - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier