Mark Van Gossum

“Voor mensen en organisaties met groeihonger”
Spreker

Profiel

Kiezen voor zekerheid of voor groei ? Of beide ?

TOPIC

  • Als je kiest voor ZEKERHEID i.p.v. voor GROEI, krijg je geen van beiden … maar HOE overwin je de twijfel en de angst voor het ONBEKENDE?
  • Iedereen staat in bewondering voor mensen die gaan voor hun dromen, we staren ons blind op atleten die geweldige prestaties neerzetten, kijken op naar bedrijfsleiders die een internationale business hebben uitgebouwd, we kijken naar mediafiguren die het leven van hun dromen leven.
  • En toch … wanneer we zelf de keuze moeten maken tussen risico’s nemen met een kans op falen langs de ene kant en gaan voor de zekerheid, voor het behoud van de comfortzone aan de andere kant, kiezen we dikwijls voor het tweede.
  • En dat terwijl zekerheid een illusie is. Laat je tijdens een vloed van dagdagelijkse voorbeelden en eenvoudige beelden inspireren, zodat je toekomstige keuzes maakt vanuit een breder standpunt.
  • Deze duidelijke en inspirerende uiteenzetting is vooral ook uitermate geschikt voor bedrijven! Hoe ga je als bedrijf groeien, als je niet beschikt over de mensen met de juiste mindset?

Bio :

  • Mark is als vader van 4 kinderen en als zelfstandig ondernemer pas op latere leeftijd geconfronteerd geworden met de uitdaging en de impuls om aan “zichzelf te gaan werken”.
  • Daarbij heeft hij heel veel kennis, kracht, energie en inspiratie geput uit vooral heel eenvoudige inzichten, die de basis vormen van het bewust gelukkige leven dat hij vandaag leidt, als voorbeeld ook voor anderen.
  • Terwijl hij die eenvoudige inzichten deelt op het podium, nodigt hij alle aanwezigen uit om bewust stil te staan bij hun eigen situatie, hun eigen gevoel, hun persoonlijke ervaringen en frustraties, hun eigen kijk op de wereld en hun eigen leven … met als uiteindelijk doel dat iedereen huiswaarts gaat met de intentie om iets bewuster om te gaan met de alledaagse dingen, om bewustere keuzes te maken, om minder geleefd te worden en het heft zelf in handen te nemen en om zo een gelukkiger leven te leiden.
Mark Van Gossum - Spreker
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier