Sarah Martens

Presentatrice - Moderatrice - Actrice
Presentator / moderator

Profiel

PROFIEL:

Als gediplomeerd pedagoog is Sarah een uitstekende keuze voor het faciliteren van congressen en studiedagen en om interactieve groepssessies tot bruikbare resultaten te laten leiden. Ze heeft een warme, uitnodigende uitstraling, met de nodige ernst en ontwapenende humor waar gepast.

Menselijke interactie is Sarah's grootste drijfveer. Ze is een krak in connectie maken, met zowel sprekers als publiek. Ook bij online evenementen gaat ze op zoek naar manieren om mensen te activeren en met elkaar te verbinden. 

Sarah deed veel ervaring op met internationale conferenties en projecten toen ze als experte gedragsverandering en duurzame mobiliteit voor Mobiel 21 werkte. Ze spreekt vlot Nederlands, Engels en Frans. Ook voor een boeiende Q&A bent u bij haar aan het juiste adres; Sarah is het vaste gezicht van de experteninterviews op de Freelance Fridays en het Startersplatform van Unizo.

Naast haar werk als presentator en moderator doet Sarah ook acteerwerk voor theater, tv en film, en stemwerk op verplaatsing of vanuit haar eigen thuisstudio.

 

 

Sarah Martens - Presentator / moderator
Adres

Haarstraat 11
2000 Antwerpen
België

BTW/Ondern.nr:
BE0459.759.610

Contact


+32 3 231 43 79
+32 475 27 43 79

Contactformulier